Algemene informatie

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text el_class=”secondary_title”]

Maatwerk e-learning

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Heeft u een organisatie met meer dan 50 medewerkers en sluit het standaard e-learning programma niet aan bij uw specifieke wensen, wilt u interne procedures geïntegreerd hebben in het programma? Dan biedt maatwerk E-learning een goede oplossing. U kunt uw E-learning diensten via het web uitbreiden in bijna alle denkbare vormen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text el_class=”secondary_title”]

Bedrijfscontract

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Farmaceutische Educatie biedt haar klanten de mogelijkheid een bedrijfscontract af te sluiten, waarmee medewerkers van het bedrijf eenvoudig toegang hebben tot de elektronische leeromgeving. Het gebruik en de resultaten (al dan niet met certificaat) van alle deelnemers worden dan, naar wens, via e-mail rechtstreeks aan de verantwoordelijke persoon binnen het bedrijf teruggekoppeld.

Neem voor meer informatie contact met ons op.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text el_class=”secondary_title”]

Blended learning

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Blended Learning is een combinatie van verschillende leervormen waaronder e-learning. Door het combineren van leervormen wordt op de meest efficiënte en effectieve wijze het gewenste leerresultaat behaald.

Lees meer over Blended Learning

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]