Online cursus

Basiskennis GMP

Basiskennis GMP

Basiskennis GMP

Type cursus

Online cursus

Duur

60 - 90 min.

Prijs

€ 138,-
E-les GMP basiskennis

Doelgroep

  • Deze online  cursus is geschikt voor medewerkers van farmaceutische (productie)bedrijven die direct of indirect betrokken zijn bij de productie of analyse van geneesmiddelen.
  • Het betreft een cursus op MBO niveau. Voor deze cursus is geen specifieke voorkennis/werkervaring vereist.

Doel

Het doel van deze cursus is het verkrijgen van kennis over en inzicht in de Europese GMP-regelgeving en de betekenis hiervan voor de praktijk in een farmaceutisch bedrijf.

Programma

  • GMP – introductie
  • GMP – de regelgeving
  • Een GMP kwaliteitssysteem
  • Problemen bij het niet naleven van GMP-regels

Onderwerpen die o.a. in deze cursus aan de orde komen: Kruiscontaminatie, Validatie, Change Control, Deviation Control, CAPA, Goede Documentatie Praktijken, Hygiëne, Motivatie, Discipline etc. etc.

Leerdoelen

Klik hier voor de leerdoelen van deze cursus.

Toetsing/certificaat

De cursus wordt afgesloten met een toets. Een certificaat wordt verstrekt wanneer voor de toets een voldoende is behaald. De toets kan één keer herkanst worden.

Studietijd

De studietijd bedraagt gemiddeld 60 tot 90 minuten.

Talen

Nederlands

Staffelkorting

Voor deelname door meerdere personen vanuit één organisatie gelden gereduceerde tarieven. U kunt via onze contactpagina een offerte aanvragen.

Wij bieden ook live trainingen aan

Met veel zorg en aandacht ontwikkelen wij trainingen op het gebied van kwaliteitszorg, Goede Manieren van Produceren (GMP) en Goede Distributie Praktijken (GDP). Onze trainingen zijn up-to-date met de laatste regelgeving en trends. Kwaliteit en praktijkgerichtheid staat voorop. Wij organiseren deze trainingen op onze eigen trainingslocatie in Hoevelaken. Veel van deze trainingen kunnen wij ook extern verzorgen.

FAQ

Bekijk hier de antwoorden op veel gestelde vragen.

Algemene voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.