Algemene informatie e-learning

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text el_class=”secondary_title”]

E-learning

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]E-learning is een leervorm waarbij u de leerstof aangeboden krijgt via het internet. Dankzij e-learning kunt u op elk gewenst moment en in eigen tempo leren.

E-learning brengt veel voordelen met zich mee omdat het eenvoudig in te plannen is en geen logistieke beperkingen kent.

Omdat e-learning pas een volwaardig leermiddel is wanneer inhoud en vorm goed zijn afgestemd op de praktijk en de doelgroep, zijn bij de ontwikkeling van onze modules zowel inhouds- als opleidingsdeskundigen betrokken.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text el_class=”secondary_title”]

Opzet van de e-learning cursussen

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]De cursussen zijn opgezet in heldere taal en prikkelen u met interactieve vragen en uitgebreide feedback tot actief leren. Foto’s, illustraties, animaties en filmpjes over het onderwerp brengen de leerstof tot leven. Kortom: inspirerend materiaal dat u zelfstandig en in eigen tempo kunt doorwerken.

Duur van de cursussen
Voor elke cursus geldt een studiebelasting van één tot twee uur.

Zelftest
Elke cursus bestaat uit één of meerdere modulen. Iedere module bestaat uit één of meerdere paragrafen.
Elke paragraaf sluit af met een zelftest. Er zijn veel verschillende vraagvormen: meerkeuzevragen (met en zonder beeld), ja/nee vragen en open vragen. De zelftest is als oefening bedoeld. U kunt er niet voor zakken of slagen. Steeds wordt aangegeven of het antwoord goed of fout is en wat het juiste antwoord is bij een fout antwoord.

Eindtoets
Om te beoordelen of u de stof beheerst, wordt elke cursus afgesloten met een eindtoets. Er zijn per eindtoets 60 vragen beschikbaar, waaruit de toets wordt samengesteld. De toetsen worden aangeboden vanuit een toetsdatabank. Pharmatech Training onderhoudt de databank: een continu proces dat de toetsvragen een hoge mate van kwaliteit verleent.
De vragen in de eindtoets hebben dezelfde vraagvormen als in de zelftest, maar een andere inhoud.

Certificering
Indien u de toets succesvol hebt afgerond, ontvangt u van ons per e-mail een op naam gesteld certificaat waarop de behaalde score staat vermeld.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]