Farmaceutische Educatie

Pharmatech Consultancy

consultancyPharmatech Consultancy is een internationaal geörienteerd adviesbureau met een zeer goede naam, dat gespecialiseerd is in kwaliteitszorg en Goede Manieren van Produceren.

Het werkterrein van Pharmatech bestaat uit producenten van farmaceutische en veterinaire geneesmiddelen, klinisch studie materiaal, medische hulpmiddelen en (bulk-) grondstoffen. Daarnaast maken ook apotheken, ziekenhuisapotheken en groothandelaren gebruik van de diensten van Pharmatech.

Pharmatech biedt ondersteuning bij het invoeren, onderhouden en verbeteren van kwaliteitssystemen in al zijn facetten. Pharmatech is gespecialiseerd in alle aspecten van farmaceutische validatie ze kunnen op interimbasis o.a. optreden als operationeel directeur of Qualified Person. Daarnaast heeft Pharmatech de kennis en ervaring tot het houden van GMP en GDP audits.

Op de informatiepagina van Pharmatech Consultancy geven wij u een indruk van de mogelijkheden die Pharmatech u biedt.

Pharmatech Training

trainingPharmatech Training is gespecialiseerd in het ontwikkelen en verzorgen van cursussen op het gebied van kwaliteitszorg en Goede Manieren van Produceren.

Pharmatech heeft reeds vele opleidingen en trainingen verzorgd voor bedrijven, instituten en universiteiten in binnen- en buitenland. Onze cursusleiding beschikt over veel praktijkervaring, op verschillende niveaus en heeft bovendien het vermogen om de aanwezige kennis op een effectieve wijze over te brengen. Pharmatech besteed veel aandacht aan de opzet van onze opleidingen en hebben voor al onze opleidingen een aantal basisdoelstellingen geformuleerd. Deze doelstellingen zijn kenmerkend voor al onze cursussen. Kwaliteit staat natuurlijk ook hier voorop en daarnaast de praktische gerichtheid (leren denken, van denken naar doen, van beleid naar handelen). Bovendien geldt: samen leren, samen innoveren (wij verwachten een eigen inbreng van de cursisten).

Natuurlijk actualiseren wij onze cursussen aan de hand van de laatste regelgeving en trends op het gebied van kwaliteitszorg en GMP.

Op de informatiepagina van Pharmatech Training geven wij u een indruk van de mogelijkheden die Pharmatech biedt op het gebied van opleidingen.

Ga naar de website van Pharmatech

Hogebrinkerweg 3 - 3871 KM Hoevelaken - tel.: +31(0)33-258 07 77 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle rechten voorbehouden © 2015 Farmaceutische Educatie - Website door Internetlab